Ödüllü Akademisyenlerden Ziyaret

Tıp Fakültesinin Ödüllü Akademisyenlerinden Rektör Çarıkçı’ya Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2021 23:14
Ödüllü Akademisyenlerden Ziyaret

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar, Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Işık ile Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mevlüt Serdar Kuyumcu, Üniversitemiz Rektörü  Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Çarıkçı, “Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu Genç Bilim İnsanı Ödülü”ne layık görülen Doç. Dr. Ümit Işık ile “Yılın En Başarılı Genç Kardiyoloğu” birincilik ödülünü alan Doç. Dr. Mevlüt Serdar Kuyumcu’yu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

“PROF. DR. ATALAY YÖRÜKOĞLU GENÇ BİLİM İNSANI ÖDÜLÜ”

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Işık, çocuk ve ergen ruh sağlığı alanında yaptığı çalışmalarla Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu anısına düzenlenen Ulusal Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Politikaları Çalıştayında, “Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu Genç Bilim İnsanı Ödülü”nü aldı.

Ödülü almanın gururu ve heyecanı içerisinde olduğunu belirten Doç. Dr. Ümit Işık, “Bu ödülü Göller yöresi bölgemiz, Isparta ve üniversitemiz adına almaktan onur duyuyorum. Bana bu süreçte desteklerini esirgemeyen üniversitemiz Rektörü  Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar’a, Başhekim Prof. Dr. Rasih Yazkan’a ve Çocuk ve Ergen Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanım Prof. Dr. Evrim Aktepe’ye teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“YILIN EN BAŞARILI GENÇ KARDİYOLOĞU ÖDÜLÜ"

Türk Kardiyoloji Derneğince düzenlenen ve her yıl kardiyoloji alanındaki bilim insanlarını bir araya getiren “Türk Kardiyoloji Kongresi”nde, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mevlüt Serdar Kuyumcu, “Yılın En Başarılı Genç Kardiyologları” dalında birincilik ödülünü aldı.

Toplamda yaptığı 70’den fazla ulusal ve uluslararası makale, bildiri, sunum ve araştırmaya imza atan, 200’den fazla atıf alan Doç. Dr. Kuyumcu, ödüle layık görülmekten duydukları mutluluğu dile getirdi. Kuyumcu, “Bu süreçte desteklerini esirgemeyen üniversitemiz Rektörü  Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar’a ve Başhekim Prof. Dr. Rasih Yazkan’a teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.