Öfke ve Stres Kontorolundan Geçecekler

Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Tural, okul servisleri ile halk otobüs şoförlerinin eğitimden geçirileceğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2011 18:01
Öfke ve Stres Kontorolundan Geçecekler

Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı  Ahmet Tural, okul servisleri ile halk otobüs şoförlerinin eğitimden geçirileceğini söyledi.

Tural, profesyonel bir şirketten hizmet alacaklarını, özellikle öfke kontrolü ve stres yönetimine önem vereceklerini belirtti.

Halk otobüsleri ile öğrenci servislerinde zaman zaman iletişim problemi yaşandığını ifade eden Tural, sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar görev yapan şoförlerin halkla ilişkilerde bazen iletişim sorunundan kaynaklanan istenmeyen olaylar yaşandığını anlattı.

Stresten kaynaklanan bu tür olumsuzluklarının önüne geçebilmek için profesyonel bir şirketten faydalanacaklarını ifade eden Tural,  “Sabahtan akşama kadar direksiyon sallamak kolay değil. Vatandaşlarımızdan zaman zaman şikayetler alıyoruz. Bu şikayetleri en aza indirmek, ortadan kaldırmak için eğitim programı planladık.” dedi.

Tural, eğitim programı kapsamında etkili iletişim ve beden dili, öfke kontorolü ve stres yönetimi, sosyal davranışlar ve kişisel imaj ile motivasyon konularına  önem verileceğini anlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum