Öğrencilere ve Vatandaşlara Bu Yolu Mu REVA Görüyorsunuz?

Isparta’da son birkaç yıldır ne yazık ki düzensiz ve bakımsız yol sorunu yaşanıyor.

Yayınlanma:
Öğrencilere ve Vatandaşlara Bu Yolu Mu REVA Görüyorsunuz?

Isparta’da son birkaç yıldır ne yazık ki düzensiz ve bakımsız yol sorunu yaşanıyor. Birçok yolun bozuk hali ise belediye tarafından ne yazık ki düzeltilmiyor. Günde binlerce öğrenci ve hastanın kullandığı KYK Murat Hüdavendigar Erkek Öğrenci yolunun asfaltsız yolu, insana verilen değeri de gözler önüne seriyor.

KYK Murat Hüdavendigar Erkek Öğrenci Yurduna alternatif olarak açılan yol adeta terk edilmiş bir tarlayı andırıyor. Öğrencilerin ve vatandaşların tepkisini çeken bu yolda herhangi bir asfaltlama ve aydınlatmada bulunmuyor.

İl Özel İdaresi’ne ait kademe binalarının arka kısmında kalan bu yolu başta üniversite öğrencileri olmak üzere, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine giden hastalar ile Şehir Hastanesine giden hastalar yoğunlukta kullanıyor.

TOZ VE ÇAMUR DERYASI

Yolun halini görüntüleyen Demokrat Haber Merkezi, öğrencilere bir kez daha hak verdiklerini de ifade ettiler. Yağmurlu günlerde yok kullanılamayacak hale gelirken, diğer günlerde ise toz ve taştan dolayı birçok olumsuzluk yaşanıyor. Haber merkezimize konuşan öğrenciler, odalarımızın camını açmaya çekiniyoruz. Olası bir rüzgarda yol olarak kullandığımız tarlanın tozu direk odalara doluyor dediler.

ŞEHİR HASTANESİ ACİR SERVİS YOLU DA YAMALI BOHÇA GİBİ

Haber merkezimize gelen bir şikayet ise İl Özel İdaresi ile Şehir Hastanesi arasında kalan Hastane Acil yolu oldu. Bu yolda çirkin ve bakımsız görüntüsüyle vatandaşların karşısına çıkıyor. Sorumlu gazetecilik anlayışımız gereği, yolların asfalt ve bakımlarının bir an önce yapılmasını Ispartalılar adına talep ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.