Öğretmenden, Öğrencisine Çirkin ve Korkunç Dayak İddiası

Öğretmenden, Öğrencisine Çirkin ve Korkunç Dayak İddiası

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2020 12:11
Öğretmenden, Öğrencisine Çirkin ve Korkunç Dayak İddiası

Isparta'nın Eğirdir İlçesinde bulunan Mustafa Çetinkaya İlköğretim Okulunda iddiaya göre bu kadarına da pes dedirten öğretmen şiddeti yaşandı.

Mustafa Çetinkaya İlköğretim Okulunda görev yapan İngilizce Öğretmeni E.A.K, ders işlediği sırada, ailenin iddiasına göre sorduğu soruların hepsini bilemeyen öğrencisine önce fiziksel şiddet sonra da tek ayak üstünde durma cezası verdi. Bununla da yetinmeyen öğretmen, diğer bir iddiaya göre teneffüste de öğrencinin tek ayak üzerinde beklemesini istedi. Teneffüs esnasında öğretmenler odasına giden İngilizce Öğretmeni E.A.K, öğrencisinin ayağını indirdiğini öğrendiği an çılgına döndü ve koridorda öğrenciyi diğer öğrencilerin önünde darp etti. O anlar ise okulun güvenlik kameralarına yansıdı. Öğrenciye fiziki ve manevi şiddette sınır tanımayan öğretmenin ayrıca okul idaresi tarafından korunduğu da iddia edildi. Öğretmenden şikayetçi olan aile ise öğretmene caydırıcı bir ceza verilmesini istiyor. Elde edilen bilgilere göre ise konuyu öğrenen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkileri konuyu araştırması için müfettiş görevlendirdi. Darp edilen öğrencinin psikolojik destek aldığı öğrenildi. Sorumlu gazetecilik anlayışımız gereği, öğretmenin isminin ve soyismini kotlayarak, ve öğrencinin ise adını açıklamıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum