Öğretmenevi Yenileniyor

Geçen yıl dış tadilatı yapılan öğretmenevinde iç tadilat için düğmeye basıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2015 22:30
Öğretmenevi Yenileniyor

Geçen yıl dış tadilatı yapılan öğretmenevinde iç tadilat için düğmeye basıldı. Lokal ve lobi kısımlarında başlayacak olan tadilat kapsamında mutfakta elden geçirilecek ve kurulacak havalandırma sistemi ile yemek kokularının bina içerisine yayılmasının önüne geçilecek.

Modern ve 5 yıldızlı bir otel görünümüne kavuşturulması hedeflenen öğretmenevinde çalışan personelin kılık kıyafetleri de yenilenecek. Çalışanlara standart tek tip kıyafetler hazırlanılacağını söyleyen Öğretmenevi Müdürü Selami Kılınç “pastane, resepsiyon, lokal, kat hizmetleri, mutfak gibi birimlerde çalışan personele, çalıştıkları birime göre farklı farklı tek tip kıyafetler hazırlatacağız. Yemekhane yada lokale gelen bir kişi ilk girdiği andan seçkin bir mekana girdiğini hissedecek” dedi.

EN KALİTESİ VE EN EKONOMİĞİ
İlk etapta lokal ve lobi kısmında başlatılan yenilik çalışmaları için farklı firmalardan birkaç iç mimarı çalışması için davet ettiklerini belirten Kılınç “iç mimarlar çalışmalarını yaparak üç boyutlu çizimler halinde getirecekler biz hazırlanan çalışmaları inceleyerek en uygun fiyata, en kaliteli şekilde neyi yaptırabiliyorsak o projeyi uygulayacağız” diye konuştu.

FİYATLAR DEĞİŞMEYECEK
Çalışmada en çok önem verdikleri bölümlerden birinin de mutfak olduğuna dikkat çeken Öğretmenevi Müdürü Selami Kılınç “devamında mutfak kısmına el atacağız. Mutfaktan yayılan yemek kokusu gelen kişilere rahatsızlık veriyor. Mutfakta tadilat yapamasak bile mutlaka havalandırma sistemini yenileyeceğiz. Bu tadilatların ardından öğretmenevi 5 yıldızlı otel görünümüne kavuşacak. Gelecek misafirler 5 yıldızlı otelde ki gibi konforlu bir hizmet alacaklar. Fakat bunlar öğretmenevinin fiyatlarına yansımayacak. Fiyat politikamızı olduğu gibi koruyacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum