Öğretmenler Deprem Bölgesine Hareket Etti

Isparta'dan gönüllü öğretmenler Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğünün çağrısıyla AFAD koordinesinde organize olarak iki otobüsten oluşan ilk kafile depremin ilk gününde bölgeye hareket etti.

Yayınlanma:
Öğretmenler Deprem Bölgesine Hareket Etti

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve geniş bir coğrafyayı etkileyen depremler sonrasında Isparta'dan gönüllü öğretmenler Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğünün çağrısıyla AFAD koordinesinde organize olarak iki otobüsten oluşan ilk kafile depremin ilk gününde bölgeye hareket etti.

Geçtiğimiz yaz boyunca arama kurtarma faaliyetlerinde görev almak için gönüllü olarak çeşitli eğitimlerden başarıyla geçen öğretmenler Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğü Arama Kurtarma Birliği (AKUB) bünyesinde acil durumlarda görev alıyorlar. En son 12 Aralık'ta Kumluca'da meydana gelen sel felaketinde görev alan AKUB birimi şimdi de deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerine katılarak vatandaşlarımızın yaralarının saracaklar.,

Isparta'dan Gönüllü Öğretmenler Deprem Bölgesine Hareket Etti

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.