Okul Binalarında Depreme Dayanıklılık Çalışmaları Devam Ediyor

Tüm Türkiye’yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depreme bağlı olarak ülke genelinde binaların depreme dayanıklılığı tespit edilerek, güçlendirme ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Yayınlanma:
Okul Binalarında Depreme Dayanıklılık Çalışmaları Devam Ediyor

Tüm Türkiye’yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depreme bağlı olarak ülke genelinde binaların depreme dayanıklılığı tespit edilerek, güçlendirme ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Buna bağlı olarak bazı okullar boşaltılırken, bazıları ise depreme dayanıklı hale getiriliyor.

Ispata Milli Eğitim Müdürlüğü de il genelinde çalışmalarına devam ediyor. Depremsellik değerlendirmeleri neticesinde güçlendirilmesine karar verilen okulların güçlendirme çalışmaları hızla tamamlanıyor. Bu okullardan biri de Mehmet Akif Ersoy İlkokulu oldu. Güçlendirme çalışmaları tamamlanarak daha güvenli bir şekilde eğitim öğretime başlayan okulda bir sevinç de Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi ile İngilizce Sınıfının hizmete başlamasıyla yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.