Okul Sporlarında Türkiye Üçüncüsü Oldu

Okul Sporları Federasyonu tarafından 25-26 Şubat tarihlerinde Denizli Gümüşler Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda grekoromen dalında 51 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin katılımıyla gerçekleştirilen

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2011 12:04
Okul Sporlarında Türkiye Üçüncüsü Oldu

Okul Sporları Federasyonu tarafından 25-26 Şubat tarihlerinde Denizli Gümüşler Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda grekoromen dalında 51 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin katılımıyla gerçekleştirilen Genç Erkekler 17-18 yaş grubu müsabakalarında ilçemiz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden 46 kg’da katılan Mustafa ÇELİK Türkiye üçüncüsü oldu.

Müsabakalara Isparta’dan 6 öğrenci katıldı. Öğrencimiz Mustafa ÇELİK antrenör Murat ARAZ gözetiminde 3 yıldır devam eden çalışmalarının semeresini Türkiye üçüncüsü olarak aldı.

Başarılı  genç güreşçimiz Mustafa ÇELİK antrenör Murat ARAZ ile birlikte Belediye Başkanımız Mehmet ÜNVERDİ tarafından kabul edilerek tebrik edildi ve hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum