Okulda Kaloriferler Yanmıyor

Okulda Kaloriferler Yanmıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Kasım 2021 12:46
Okulda Kaloriferler Yanmıyor

Yalvaç İmam Hatip Ortaokulu’nda okuyan öğrenciler tarafından gazetemize ulaştırılan bilgiye göre, kaloriferci olmadığı gerekçesiyle kaloriferlerin yanmadığı öğrenildi.

Kaloriferci olmaması nedeniyle diğer okullarda yaklaşık üç haftadır kaloriferler yanmasına karşın, Yalvaç İmam Hatip Ortaokulu’nda halen daha yakılamadığı kaydedildi.

Okul binasının milli eğitime ait olmaması nedeniyle doğalgaz dönüşümü de yapılamayan okulda yaşanan bu sorun ve son günlerde havaların da soğuması yüzünden çocukların ve personelin üşüdüğü öğrenildi.

Sorunun ilgili mercilere aktarılmasına karşın halen daha çözüm üretilemediği belirtildi. Pandemi sürecinde böyle bir sıkıntı nedeniyle çocukların ve personelin sağlığının da riske atıldığı kaydedilerek, “İmam Hatip öğrencileri üvey evlat mı? Neden böyle önemli bir sorun için çözüm üretilemiyor” yakınmasında bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.