Okullar Arası Satranç Turnuvaları Başladı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Satranç İl Birinciliği müsabakaları da başladı.

Yayınlanma:
Okullar Arası Satranç Turnuvaları Başladı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Satranç İl Birinciliği müsabakaları da başladı. Işıkkent Spor Salonu'nda başlayan yarışmalarda Minik-Küçük-Yıldız-Genç olmak üzere 4 kategoride 38 takım yer alıyor. Yarışmalara ise toplamda 200 sporcu katılıyor. Öte yandan Satranç müsabakaları 17 Mart Cuma günü sona erecek.

Kategoriler ve turnuva günleri şöyle;

13-14 Mart 2023 - Minikler-A ve Minikler-B Kategorisi
15-16 Mart 2023 - Gençler Kategorisi
16-17 Mart 2023 - Küçükler Kategorisi
16-17 Mart 2023 - Yıldızlar Kategorisi

Turnuva direktörü ve Türkiye Satranç Federasyonu Isparta İl Temsilcisi Dr. Oğuzhan Yüksel, minikler kategorisinde 38 takım ve 200'e yakın sporcunun katılımı ile başlayan minikler turnuvasının ardından, Gençler- Küçükler ve Yıldızlar okul takımları yarışmaları ile devam edileceğini aktararak, tüm takımlara-sporculara başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.