Okumak kanatlanmaktır

Okumak kanatlanmaktır

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ekim 2019 09:09
Okumak kanatlanmaktır

Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu, “Okumak kanatlanmaktır” projesi ile çocukların kitap okuma alışkanlığı kazanmasına büyük katkı sağlıyor. 

Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu, öğrencilere Kitap Okuma Alışkanlığı kazandırmak amacı ile uygulamaya koyduğu "Okumak Kanatlanmaktır" Projesi Bilinçlendirme Faaliyetleri kapsamında; İl Halk Kütüphanesine ziyaret gerçekleştirerek, Kütüphane bilincinin oluşturulması, Kütüphaneye üye olunması, Kütüphane ortamında Kitap Okuma çalışmaları gerçekleştirildi.

Işıkkent Mahallesinde bulunan ve sosyal, sportif konularda kazandığı başarılarla dikkat çeken Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu yönetimi yeni bir uygulamaya daha imza attı. Uygulamanın adı ‘Okumak kanatlanmaktır”

Okul yönetimi konu hakkında sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Öğrencilerimize Kitap Okuma Alışkanlığı kazandırmak amacı ile uygulamaya koyduğumuz "Okumak Kanatlanmaktır" Projesi Bilinçlerdirme Faaliyetleri kapsamında; İl Halk Kütüphanesine ziyaret gerçekleştirerek, Kütüphaneyi bilincinin oluşturulması, Kütüphaneye Üye olunması, Kütüphane ortamında Kitap Okuma çalışmaları gerçekleştirilmiştir” bilgisini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.