Ölümden Döndüler

Ölümden Döndüler

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2016 11:15
Ölümden Döndüler

Şarkikaraağaç ilçesi Çarıksaraylar kasabasında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Olay saat 18:30'da Çarıksaraylar Kasabası Yukarı Mahallede meydana geldi. Erol Turpçu (58) idaresindeki 32 SF 599 plakalı otomobil şerit ihlali yaptığı sırada karşı yönden gelen Hasan Hüseyin Öztürk (16) idaresindeki 32 SA 209 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

Ççarpışmanın şiddeti ile motorsiklet sürücüsü ile yolcu olarak arkasında bulunan arkadaşı Nazmi Şenel (19) yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar ve araç sürücüsü 112 yi arayıp yardım istedi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralıları Şarkikaraağaç Devlet Hastanesine götürdü. Orada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Hasan Hüseyin Öztürk ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.

Araç sürücü kazayı yara almadan atlatırken yapılan sağlık kontrolünden sonra jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.  Motorsiklet sürücüsü ve arkadaşının başlarında kask olmadığı belirtildi.

Olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.