Önceliğimiz Her Zaman Müşteri Memnuniyeti

Rahmoğlu Halı Showroom işletmecisi Kemal Turalı dededen toruna kadar gelen mesleğini yıllardır sürdürülebilir olma sebebini, müşterilerine verdikleri güvenden kaynaklı olduğunu belirtti.

Yayınlanma:
Önceliğimiz Her Zaman Müşteri Memnuniyeti

Rahmoğlu Halı Showroom işletmecisi Kemal Turalı dededen toruna kadar gelen mesleğini yıllardır sürdürülebilir olma sebebini, müşterilerine verdikleri güvenden kaynaklı olduğunu belirtti. Turalı, “Önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyeti. Sizden istenileni verdiğiniz zaman memnuniyete orada başlıyor.” dedi.

Günümüzde modern teknolojinin avantajlarını kullanan halı sektörü, kendini sürekli yenilemektedir. Her yıl yeni trendlerin ortaya çıktığı halı sektörü yaratıcılığın sınırlarını zorlamaya devam ediyor.

Rahmoğlu Halı Showroom işletmecisi Kemal Turalı; “1946 dan beri devam eden bir şirketimiz var. Dinarsu fabrikasında 1955 yılında ilk makine halısını çıkarmasıyla beraber, bugüne kadar hep aynı şekilde işimize devam ettik. Mesleğimi çok seviyorum, Makine halısının ilk sahaya girmesiyle beraber de makine halısını ilk Isparta ya getiren mağazayız. Mağazalarımızın hiçbirinde halı dışında değişik bir ürün satılmamaktadır. Bizim en büyük özelliğimiz bu. Halı satılan yerde genelde, perde ve mobilyada çeşitler olabilir. Ama bizim şu anda şubemizde sadece halı satmaktayız. Zemin kaplamaları ürünlerin dışına hiç çıkmadım. İlerde diğer ürünlere de girmeyi düşünüyoruz. Ama şu anda bu sektörden memnunuz. İlerde daha farklı yatırımlar yapacağız, yani perakende satış mağazası şeklinde ya da ek ürün şekilde düşünmüyoruz. Bizim mağazamıza gelip hangi halıyı alacaklarını bilmeyen müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Doğru yönlendirmek çok önemli, yani bizim mağazalarımızdaki en büyük prensibimizdir. Önce sorarız; örneğin halıyı hangi alanda kullanmak istiyorsunuz? Çünkü salona alınacak halıyla, mutfağa alınacak arasında farklılıklar var. İnsanlar bunları bilmiyorlar.

KULLANILACAK YERE GÖRE HALI SEÇİLMELİ

Aslında kullandığınız yere göre halıyı seçmek iyidir. Doğru halıyı tercih etmek veya önermek insanların, memnun kalmasını sağlar. Biz bunu fazlasıyla yapıyoruz. Halılarını uzun süre kullanmasını ve sağlıklı bir şekilde kullanımı sağlar. Mutfaklarda, koridorlarda daha hafif daha kolay yıkanabilen halıları tercih etmeliler. Özellikle küçük çocuklarınız varsa kaymayan halıları tercih etmeliler. Böylelikle olası kazaları önlemiş olursunuz. Eğer ki alerjik bir yapınız varsa mesela, yine buna göre bir halı tercih etmelisiniz. Dolayısıyla biz mağazamıza gelen müşterilere önce dinliyoruz, ihtiyaçları nedir halılarını hangi alanda bunları öğreniyoruz. Sektörün içinden geldiğimiz için, bugün bütün teknik özelliklerine sahibiz. Kullanılacak alanları belirleme de yardımcı oluyoruz. Dolayısıyla müşterilerimiz de verdiğimiz ürünlerden memnun kalıyor. İşletmemizi dünden bugüne getiren aslında bu güven ve gönül rahatlığı.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.