Önceliğimiz Kapalı Otopark Olacak

Önceliğimiz Kapalı Otopark Olacak

Yayınlanma:
Önceliğimiz Kapalı Otopark Olacak

Cadde ve sokakların ücretli otopark olarak kullanılması kararının akut bir tedbir olduğunu dile getiren MHP Grup Sözcüsü Oğuzhan Göker, kente daha fazla kapalı ve katlı otopark yapılamsının uygun olacağını söyledi. Başkan Başdeğirmen’de “Bizim de önceliğimiz bu olacak” dedi.

Isparta Belediye Meclisi’nin aldığı kararla cadde ve sokaklarda ücretli otopark dönemi başladı. Belediye Meclisi’nin dünkü oturumunda konuyla ilgili söz alan MHP Grup sözcüsü Oğuzhan Göker, “Isparta’da genel iktidar ile yerel iktidar birleşti. Bu nokta cadde ve sokak otoparklarının trafik yükünü hafifletmek anlamında akut bir tedbir olduğunu düşünüyoruz. Olması gereken ise daha fazla kapalı ve katlı otopark yapılması” ifadelerini kullandı.

Bu sözler üzerine Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Evet, bizim de önceliğimiz bu yönde. Ancak ivedi olarak alınabilecek bir tedbir kapsamında cadde ve sokak otoparklarının şehir trafiğinin yükünü hafifletebileceğini düşünüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum