Orman Bölge’den Kızılay’a Kan Bağışı Kampanyası

Orman Bölge’den Kızılay’a Kan Bağışı Kampanyası

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2020 09:40
Orman Bölge’den Kızılay’a  Kan Bağışı Kampanyası

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü personelin tarafından Türkiye Kızılay Derneği Isparta Kan Merkezine destek olmak amacıyla Bölge Müdürlüğü lokalinde kan bağış kampanyası yapıldı.

Orman Bölge Müdürlüğü personelinden, ön kontrol neticesinde sağlık şartları kan bağışına uygun olan gönüllülerden alınan, hayat kaynağı, vücutta oksijen, besin maddelerini, hormonları, vitaminleri ve antikorları dokulara taşıyan ve oluşan karbondioksit ve atık maddelerini vücuttan uzaklaştıran yaşamsal sıvı kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü.

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, kan vermenin süreklilik arz eden önemli ve kutsal bir görev olduğuna dikkat çekerek, “Türk Kızılay Derneğince yürütülen kan bağışı kampanyasına Isparta Orman Bölge Müdürlüğü olarak her zaman destek vermekten geri kalmayacağımızı ve bu durumun aynı zamanda bir vatandaşlık görevi olduğu bilinciyle hareket edeceğimizi ifade etmek isterim” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.