Osman Zabun Ateş Püskürdü

Eğirdir AK Parti İlçe Teşkilatı bayramlaşma programında konuşan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun "bizim yaptığımız işlerin sadakasına onların hayali yetişmez." Dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2022 09:08
Osman Zabun Ateş Püskürdü

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun muhalefeti hedef göstererek "bizim yaptığımız işlerin sadakasına onların hayali yetişmez." Dedi. 

Eğirdir AK Parti İlçe Teşkilatı bayramlaşma programında konuşan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun; 'Eğirdir'de çok önemli işlerin altına Belediye Başkanımız, partimiz ve hepimiz hep beraber imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Eğirdir'i, Eğirdir köylerimizi ve Eğirdir'lileri her zaman örnek göstermişizdir.

"Eğirdir Çok Yakında Doğalgaza Kavuşacak"

Eğirdir'in devletten gelen yatırımlara sahip çıkarak ellerini taşın altına koyduklarını görüyoruz. Veli başkanın yıllardır söylediği ve işleye işleye bugünlere getirdiği mantarcılıkla ekonomimiz çok güzel yerlere geldi.

Her evin altında işleyen bir fabrika var. Mantarhaneleri görüpte cazibesine kapılmamak elde değil. Veli Gök başkanımızın Eğirdir ve bölgeye mantarcılığın gelmesinde ki katkılarını unutmamak lazım.

Isparta'da bütün ilçelerimize doğalgazı getiriyoruz, Eğirdir'imizde çok yakında doğalgaza kavuşacak. Devletimizin imkanları el verdiği müddetçe kaynaklarımız el verdiği müddetçe bütün yoğunluğumuzu milletimize hizmete adamışız.

Doğalgaz hani nerede diyorlar şimdi. Doğalgazı bulmuşuz Karadenizde 2023'de hatta basacaz diyoruz, getiremezsiniz diyorlar, inşallah 2023'te doğalgazı hatta geçirmiş olacağız.

Muhalefet Libya'da ne işiniz var diyordu, ama bugün onların oyunları bozduk Akdeniz'de. Söykedikleri tek şey var Tayyip Erdoğan gitsin, hepsinin ortak noktası bu, zaten size gerek yok ki Amerikanın bidon kafası bunu söylüyor, neye hizmet ettiklerini deşifre ediyorlar. 20 yıllık iktidarımızda hesabını veremeyeceğimiz hiç bir şey yok. 

"Yalan Ve İftira Üretiyorlar"

Bizim yaptığımız işlerin sadakasına onların hayali yetişmez, zaten hizmet etme gibi bir dertleri yok. Araya nifak sokarak, yalan ve iftara üreterek sonuç almaya çalışıyorlar.  Sadece kişisel duyguları körüklüyorlar Allah'ın izniyle onların defterini bu millet koltuklarının altına verecektir, hepinize çok teşekkür ediyorum, bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum