Osman Zabun Genel Merkezin Talimatını Bekliyor

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun düzenlediği basın toplantısında Isparta'lı gazetecilerle bir araya geldi.

Yayınlanma:
Osman Zabun Genel Merkezin Talimatını Bekliyor

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun düzenlediği basın toplantısında Isparta'lı gazetecilerle bir araya geldi. 14 Ocak 2013'te başladığı İl Başkanlığı görevinde 9 yılı geride bırakan Osman Zabun, 10. yıldönümünü basınla kutladı.

Programa, Ak Parti İl yönetimi, Meclis Başkanı Serkan Keskin, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş başta olmak üzere çok sayıda basın mensubu katıldı.

Isparta Öğretmenevi'nde, saat 10:00'da düzenlenen kahvaltı programında konuşan Zabun, 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutlayarak söze başladı.

Başkan Zabun, birçok gazetecinin kendisine milletvekili aday adaylığı için istifa edecek misiniz sorusuna "AK Parti'nin disiplin ve kurumsal çizgisinin hiçbir zaman dışına çıkmadığını belirterek, partinin kurumsal çizgisini muhafaza etmekle yükümlü olduğunu ifade etti.

"O Gün Bugün Değil"

Zabun "mevcut il başkanlığı konumum itibariyle, çıkıp ben aday adayım demek gibi bir lüksüm yok. Genel merkezimiz arar aday adaylığı için istifa et derse çıkar istifa ederim. Mevcut görevine devam et derlerse yine görevimize devam ederiz. Bizim farklı bir şekilde yaklaşma gibi bir tarzımız olamaz. O gün bugün değil" dedi.

​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.