Otogar İnşaatı yarım kaldı Biz Tamamlayacağız

Otogar İnşaatı yarım kaldı Biz Tamamlayacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2019 09:12
Otogar İnşaatı yarım kaldı Biz Tamamlayacağız

AK Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen, yeni otogar ile ilgili açıklamaları karşısında kendisini yalancılık ve cahillikle suçlayan Günaydın’a cevap verdi: Biz Yeni Otogar’ı yarıda bırakmayacağımızı, tamamlayacağımızı söyledik. Nezaket gösterip sayın Günaydın’ı da davet edeceğimizi söyledik. Bunda sinirlenecek, bu kadar kızacak ne var.

Vatan Mahallesi’nde kahveyi tıka basa dolduran vatandaşlara hitap eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen, Yeni Otogar Projesi açıklamaları sonrasında kendisini yalancılıklı suçlayan Günaydın’a şöyle dedi:

“Biz Yeni Otogar Projesi inşaatını bitireceğimizi, yarıda bırakmayacağımızı söyledik. Nezaket gösterdik, açılışına da sayın Başkan Günaydın’ı davet edeceğimizi, kurdelesini birlikte keseceğimizi ifade ettik. Bunda bu kadar sinirlenecek, hararetlenecek ne var anlayamadım. Biz nezaketimize devam edeceğiz, seviyemizi üst çıtada tutacağız. Biz göreve geldiğimizde Yeni Otogar Projesi inşaatını tamamlarız, şimdiden söylediğimiz gibi sayın Günaydın’ı kurdelesini kesmek üzere davet ederiz. Gelmezse de Isparta halkımızla birlikte keser, açarız.”

BİZ ŞUNU BİLİRİZ:
İNŞAAT YARIDA KALDI
AK Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Terminal’de inşaat durdu. 4 aydır hareket yok. Göstermelik olarak kule inşaatına devam ediliyor. Haberlerde adam konuşuyor arkasında 4 kişi çalışıyor gibi yapıyor. 150 milyon TL’lik projede 4 kişi mi çalışır. ‘Fesh edilmedi, tasfiye edildi’ diyorlar. Biz tasfiye, fesih bilmeyiz. Bizim anladığımız bir şey var. Bu inşaat yarım kaldı. Adamın içeride parası var, tabi ne diyecek.

Tasfiye, fesih ediyorsan et, bizi ilgilendirmez. Biz şunu biliyoruz. Şimdiye kadar bitmesi gerekiyordu. Yalan-yanlış bir proje neden zamanında bitirilemedi. Aklımızla oynamayın. Isparta halkı herşeyi görüyor. Artık değişim zamanı. Bizim için ‘inşaatı devam ettirmeyecek’ diyorlarmış. Neden devam ettirmeyelim. O zihniyette değilim. Biz o zihniyeti ve zararlarını 1999’dan bugüne kadar süren süreçte gördük. Hafif raylı sistem ve ITKM o zihniyete kurban gitti. İki projeyi de bu başkan iptal etti.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.