Otogarın Çatısı Sökülüyor

Otogarın Çatısı Sökülüyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2022 23:29
Otogarın Çatısı Sökülüyor

Isparta’da uzun süredir atıl bir şekilde duran Yeni Otogar için somut adım atıldı. Otogarın çatı kısmında ki demir yığınları alınan karar gereği kaldırılmaya başlandı.

Isparta Belediyesi,  Çünür Mahallesi’nde bulunan Yeni Otogar Projesi’nde bazı değişiklikler yaparak inşaatı 2022 programına almıştı. Geçtiğimiz günlerde çatı sökümü için gerçekleştirilen ihaleyi kazanan firma, dağ siluetine benzetilmeye çalışılan demirleri sökmeye başladı.

Projenin otogar kısmında proje tadilatı yapıldı. Otogardaki mevcut işletmeler için dükkanlar oluşturuldu, peron ve ofislerle ilgili rahatsızlık veren tüm hususlar giderilecek. Çalışmalar kapsamında Yeni Otogar’ın Galvanizli Çatı kaplaması sökülmeye başlandı. Dağ siluetine benzetilen Ament Çatı ile Tonoz çatı bölümler birbirinden ayrılarak sökülüyor. Otogar’ın bu yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum