Öz Kültürümüze Farkındalığın Artırılması Hedefleniyor

Kültürel Mirasın İzinde Bireysel Gelişim Ve Farkındalık Projesi Başlıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2021 15:31
Öz Kültürümüze Farkındalığın Artırılması Hedefleniyor

 

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençliği Programları Merkezi tarafından Erasmus + Hibe Programı Ulusal Gençlik Diyaloğu kapsamında ve 2020 Yılı Teklif Çağrısı döneminde hibe almaya hak kazanan “Kültürel Mirasın İzinde Bireysel Gelişim ve Farkındalık” Projesi 14-15 Ekim 2021 tarihlerinde 2 gün sürecek açılış toplantısıyla başlıyor.

Türkiye Ulusal Ajansı destekli ve İzmir Olgunlaşma Enstitüsü yürütücülüğünde gerçekleşen “Kültürel Mirasın İzinde Bireysel Gelişim Ve Farkındalık” Projesi açılış toplantısı, proje ortağı olan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Uşak Üniversitesi ve Süleyman Demirel üniversitelerinin değerli akademisyenleri ve proje ortağı üniversitelerin temsilci öğrencilerinin katılımlarıyla İzmir Olgunlaşma Enstitüsünde gerçekleştirilecek.

Projenin genel amacı; gençlerin, kendi kültürel ve düşünce özüne uygun bilgi ve değer anlayışı ile tutum ve davranışlar geliştirebilmelerinin desteklenmesi, öz kültürümüze ve milli değerlerimize yönelik farkındalıklarının artırılmasıdır. Proje Açılış Toplantısı, İzmir Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Şule Aydın’ın konuşmalarıyla başlayıp, proje ortaklarının kurum tanıtımları ve toplantı gündemi ile devam edecek. Programın ikinci gününde 2021 Yılı Unesco Yunus Emre ve Türkçe Yılı Kapsamında düzenlenen Sergi Açılışı gerçekleştirilecek.

Proje Adı : KÜLTÜREL MİRASIN İZİNDE BİREYSEL GELİŞİM VE FARKINDALIK

Proje No : 2020-1-TR01-KA347-083728

Proje Koordinatör Kurum : İzmir Olgunlaşma Enstitüsü

Proje Ortağı Kurumlar : • Akdeniz Üniversitesi • Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi • Süleyman Demirel Üniversitesi • Uşak Üniversitesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.