Özdemir: "Biz Birlikte Güçlüyüz"

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 5. haftasında Isparta 32 Spor sahasında karşılaştığı Düzcespor’u 3-1 mağlup etti.

Yayınlanma:
Özdemir: "Biz Birlikte Güçlüyüz"

Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir, Düzce Cam Düzcespor’u 3-1 mağlup ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Teknik heyeti ve futbolcuları kutlayan Başkan Özdemir, “Taraftarımızda galibiyetler geldikçe stadı dolduruyor. Futbolcularımızın gözündeki ışıltı beni gelecek için ümitlendiriyor. Takımdaşlık ve birlik-beraberlikte önemli.

Futbolcularımızın hepsi birbirinden değerli. Ancak her maç sonrası şanlı taraftarlarınızdan olayı kişiselleştirmemesi bazı futbolcularımıza yapılan ağır yorumları tekrardan süzgeçten geçirmelerini rica ediyorum. Takımdaki her oyuncumuz birbirinden kıymetli. Hocamıza ve tüm futbolcularımıza güvenimiz tam. Taraftarımızın da aynı duygu ve düşüncede olduğunu biliyoruz. Tüm taraftarlarımızı da takımımızı yalnız bırakmadıkları için bize önce inanıp sonra güvendikleri için teşekkürü bir borç biliyorum.

İyi günde ve kötü günde takımımıza hep birlikte sahip çıkalım.

Mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Çok şükür ki ilk 5 hafta geride kaldı. Grubumuzda çok güçlü takımlar var. Biz birlikte güçlüyüz. El birliğiyle takımımızı üst sıralara taşıyalım inşallah. Takımımıza inanalım ve güvenelim. Isparta’mız için kenetlenelim” dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor