Özel 'Bölgesel Milliyetçiliğe Son Verilmeli'

Ak Parti Isparta 2. sıra milletvekili adayı Recep Özel, çarpıcı açıklamalarını sürdürmeye devam ediyor. Bölgesel milliyetçiliğe son verilmesini gerektiğini savunan Recep Özel, “Yalvaç’ın derdi benim derdim” dedi.

Yayınlanma:
Özel 'Bölgesel Milliyetçiliğe Son Verilmeli'

Ak Parti Isparta 2. sıra milletvekili adayı Recep Özel, çarpıcı açıklamalarını sürdürmeye devam ediyor. Bölgesel milliyetçiliğe son verilmesini gerektiğini savunan Recep Özel, “Yalvaç’ın derdi benim derdim” dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Recep Özel, Yalvaç ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Recep Özel, “AK Parti’de adaylar şuralı buralı değil. 4 adayımızın 4’ü de Isparta’nın tamamının adayı” dedi.

Recep Özel, Yalvaç’ta yaptığı açıklamada, “Bölgesel milliyetçiliğe son. Ben Ispartalıyım AK Parti’nin adayları da Ispartalı. Isparta’nın en uzak köyüne bile eşit mesafede hizmet götüreceğiz. Haydar Kemal Kurt Yalvaçlı ama Atabey’e sağlık ocağı yaptırdı. Şuralı buralı yok. bizde Ispartalı var. AK Parti olarak kadro hareketiyiz dedik. Haydar Bey Siyasette illa milletvekili olarak değil siyasetten kopamadan bu yolda bizimle yola devam edecek. Birlikte Yalvaç’a ve Isparta’ya hizmete devam edeceğiz. Yalvaç’ın bütün dertleri benim derdim olacak’ dedi.

‘MUHALEFET MİLLETVEKİLİ BİRŞEY YAPAMAZ!’
Ak Parti adayı Recep Özel. MHP milletvekili adayı Nevzat Korkmaz’ın bölgesel ayrımcılık yapmasını da yadırgayarak, ‘demek ki Nevzat Korkmaz sadece Yalvaç’ın adayı. Diğer ilçelerimizin adayı değil. Nevzat bey buralı olabilir ama CHP adayının burada Nevzat bey için oy istemesi ruh ikizi anlamına gelir. Ben Recep Özel olarak bütün Isparta’nın adayıyım. Nevzat bey radyo programında bir soru soruldu. 4 yıl milletvekilliği yaptınız. Isparta’ya ne hizmet verdiniz? Nevzat Bey şu cevabı verdi, ‘ben muhalefet partisi milletvekiliyim ne yapabilirim ki” Biz de diyoruz ki iktidar partisinin en çalışmaz vekili muhalefet partisinin vekilinden daha çok hizmet yapar. Ak Parti bir bugünya hizmete imza attı. Hayvancılıkta en büyük desteği Yalvaç aldı. Yalvaç’a hizmetler azalmadan artarak devam edecek. Yalvaç’ın bütün dertlerinde projelerinde hizmetlerinde bütün işlerinde yanında olacağım.

YALVAÇ İKTİDARI SEVER

Ak Parti 3. dönemde tek başına iktidara yürüyor. Daha büyük oy oranıyla iktidara geliyor. Birlikte Yalvaç’ız birlikte Isparta’yız birlikte Türkiye’yiz. Yalvaç iktidarı sever. Oyunu iktidar yana kullanır’ açıklamasında bulundu.

ISPARTA’NIN EVLADIYIM
AK Parti Milletvekili Adayı Recep Özel, Yalvaç ilçesinde kurulan pazardaki esnaflarla ve vatandaşlarla da tokalaştı. Vatandaşların ‘Sen nerelisin’ sorusunu ‘Ispartalıyım’ cevabını veren Özel, ‘Adanalı da değilim, başka ilden de değilim. Isparta’nın evladıyım’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum