Özel: 'Diğerleri Gibi Hayal Ürünleri Üretmiyoruz'

AK Parti milletvekili adayı Recep Özel, diğer partiler gibi hayal ürünleri üretmediklerini belirterek, “Halkımıza umut veriyoruz, umutsuzluk vermiyoruz, enerji oluşturmaya çalışıyoruz. Yaptıklarımız ortada. Yapıyoruz ve yapmaya devem edeceğiz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2011 10:38
Özel: 'Diğerleri Gibi Hayal Ürünleri Üretmiyoruz'

AK Parti milletvekili adayı Recep Özel, diğer partiler gibi hayal ürünleri üretmediklerini belirterek, “Halkımıza umut veriyoruz, umutsuzluk vermiyoruz, enerji oluşturmaya çalışıyoruz. Yaptıklarımız ortada. Yapıyoruz ve yapmaya devem edeceğiz” dedi.

AK Parti milletvekili adayı Recep Özel, diğer partiler gibi hayal ürünleri üretmediklerini belirterek,

“Halkımıza umut veriyoruz, umutsuzluk vermiyoruz, enerji oluşturmaya çalışıyoruz. Yaptıklarımız ortada. Yapıyoruz ve yapmaya devem edeceğiz” dedi.
AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel, Isparta’yı eğitimde bir marka yapma noktasında çalışmalarımız sürüyor.

Okullarımızda eğitim ve öğretimi modern şartlarda yapılması için tüm altyapıları hazırlıyoruz. Okullarda bilgisayar ve akıllı tahta kullanımın yaygınlaşmasıyla önümüzdeki yıllarda öğrencilerimizin sınıflara kitap getirmesi ve kara tahtada ders anlatımı tarihe karışacak.

Ak Parti ilk geldiği yıldan buyana ders kitapları ücretsiz olarak okul başladığı gün masalarında bulunuyordu. Artık bütün ders notlarının içinde barından teknoloji öğrencilerimizle buluşacak. Türkiye olarak bilimde dünya markası, Isparta olarak eğitimde ülke markası olacağız. Partimizin genel politikasında da elimizden gayreti göstererek yapılacaklar noktasında öncü olup Isparta’ya daha fazla pay ayırtmak için gayret göstereceğiz. Payı Isparta alacak. Isparta 2. Ve 3. Üniversite’ye hazır olsun.
Isparta eğitimde kat kat daha üstün olacak. Isparta’da üniversitemizin arazisi 250 binden 500 binlere ulaştı. 50 bini aşkın öğrenci barındırıyor. Sağlıkta önemli bir iliz. Kara havcılık okulu geliyor. Bu nedenle Isparta’mıza teknik bir üniversite şart. Bir de vakıf üniversitesi kurulacak.

AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel, Dere Mahallesinde kapı kapı dolaşıp karanfil dağıttı. AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, kadın kolları teşkilatıyla birlikte ev ev dolaşarak herkesin gönlünü aldılar. Yaşlıların ellerinden öpen küçüklere sevgi gösterisinde bulunan Recep Özel, kapı kapı dolaşıp Dere mahalle sakinlerinden destek istedi. Yoğun ilgiyle karşılaşan Recep Özel, “milletimiz tekrar iktidara yürüyor” dedi. Atabey Harmanören köyü muhtarı Mehmet Doğan’nın düğününe katılan Recep Özel, Gönen’de bir mevlit yemeğine katıldıktan sonra Senirkent ilçesinde çalışmalarını sürdürdü.

Senirkent ilçesinde halkın büyük teveccühüyle karşılaşan Recep Özel, “Senirkent ilçesi bu seçimde büyük bir patlama yaparak sandıkta AK Parti diyeceğine inancım tamdır. Esnafımız, köylümüz, ilçede eğitimini gören üniversiteli gençlerimizin ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Senirkent’de sanayi esnafıyla da tokalaşan Recep Özel, Isparta’ya hizmet için seçilecek milletvekillerinin iktidar partisinden olması yönünde istekte bulundu.

Cumartesi akşamı Isparta merkez yapılan nikah törenlerine katılan Recep Özel, kafeler caddesinde bulunan işletmeleri dolaşarak destek istedi. Özel, Pazar günü erken saatte Karaağaç pazarına gitti. Pazarcı esnafıyla kucaklaşan Recep Özel, Mekke Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen programa katıldı. Recep Özel, Koçtepe köyünde düzenlenen yemeğe katılarak milletvekilleriyle dostluk pozu verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum