Özel Güvenlik Tarih Mi Oluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özel Güvenlik Tarih Olmalı"

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2015 18:27
Özel Güvenlik Tarih Mi Oluyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan özel güvenlik kavramının bazı kurumlarda yerini emniyete bırakması gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 gün süren ve Slovenya, Slovakya ve Romanya’yı kapsayan yurtdışı gezisi dönüşünde gündem ile alakalı bazı değerlendirmelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve bir savcımızın şehit edilmesi sonuçlanan olay ile alakalı olarak bazı değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; kendisinin yıllardır avukatlar da dâhil olmak üzere herkesin aranması gerektiğini ve X-ray cihazından geçirilmesi gerektiğini belirtti.

ÖZEL GÜVENLİK TARİH OLMALI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bazı kurumlarda özel güvenlik tanımının tarih olması gerektiğini onların yerine görevin polis memurlarına bırakılması gerektiğini belirtti.

Erdoğan özel güvenliğin sadece adliyelerden değil hastanelerde, stadyumlarda ve buralar gibi bazı kurumlarda özel güvenliğin yerine polis memurunun yer alınması gerektiğini aktardı. Erdoğan özel Güvenliğin kaldırılması için teklif götüreceğini, Özel Güvenlik Teşkilatlarının gözden geçirilmesi gerektiğini, birçok özel güvenlik görevlisinin emeklilerden oluştuğunu, yaşı tutan olursa emniyet teşkilatına girmesi gerektiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.