Özel Halk Otobüsleri İndirim Ya Da Muafiyet Bekliyor

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, petrolün varil fiyatının 102 Dolar’a kadar düşmesinin ardından bir açıklama geldi.Motorin fiyatlarının düşürülmesi ya da vergi muafiyeti gerçekleştirilmesini istediler

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2022 09:58
Özel Halk Otobüsleri İndirim Ya Da Muafiyet Bekliyor

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, petrolün varil fiyatının 102 Dolar’a kadar düşmesinin ardından bir açıklama geldi. Otobüsçüler motorin fiyatlarının düşürülmesi ya da vergi muafiyeti gerçekleştirilmesini istediler.

Benzin, mazot ve LPG zamlarından en çok etkilenen şüphesiz nakliyeciler, lojistikçiler, şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan gruplar oldu. Petrolün varil fiyatının Mart ayına oranla 22 dolar düşmesi sonrası otobüsçüler de mazot da indirime gidilmesini bekliyor. Bu konuyla ilgili Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinin sosyal medya hesabından yapılan karşılaştırmada:  “8 Mart tarihinde Petrol: 124 $, Mazot ise 21,2 TL. 9 NİSAN tarihin de Petrol: 102 $ Mazotun fiyatı 21,2 TL. Sektörümüzün temel gideri motorinin litre fiyatı, acilen olması gereken seviyeye indirilmeli ya da vergi muafiyeti olmalı” denildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.