Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinden Aşure İkramı

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinden Aşure İkramı

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Eylül 2019 10:18
Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinden Aşure İkramı

Isparta 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından Aşure Ayı dolayısıyla halka Cuma namazı sonrası aşure ikramı yapıldı.

Kaymakkapı Meydanında kart dolum istasyonu önünde düzenlenen aşure dağıtımı etkinliğine Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Ahmet Tural, esnaf odaları başkanları, Belediye Ulaştırma Hizmetleri Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu katıldı. Yapılan duanın ardından, ilk olarak Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Ahmet Tural aşure dağıttı. Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, “ Her yıl olduğu gibi bu aşure ayında da birlik ve beraberliğimizin sembolü olan aşure ikramında bulunuyoruz. Halk Otobüsleri Yönetimi olarak bu etkinliğimize destek veren başta Esnaf Odaları Birlik Başkanvekilimiz Ahmet Tural olmak üzere, oda başkanlarımıza, şoförlerimize ve halkımıza teşekkür ederiz. Rabbim kabul etsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.