Özel İdarespor'un Yeni Hocası Gürkan Zora

Özel İdare, Demre Belediyespor ve Kumluca Belediyespor maçlarına takımı çıkaran Teknik Sorumlu Murat Gürkan Zora ile anlaştı

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2011 12:10
Özel İdarespor'un Yeni Hocası Gürkan Zora

Teknik Sorumlu Cengiz Ocak’ın 29 Kasım tarihinde istifası sonrası hoca arayışlarını sürdüren İl Özel İdarespor, dün bu arayışlarına son noktayı koydu.

Bir dönem Ispartaspor’da futbolculuk yaptıktan sonra yine bu kulüpte teknik heyette görev alarak gençlik gelişim teknik sorumluluğu, antrenörlük ve teknik direktörlük yapan Murat Gürkan Zora Sarı Lacivertli kulübün yeni Teknik Sorumlusu oldu.

İkinci devre öncesi zaman kaybetmeden teknik direktör sorununu çözen İl Özel İdarespor artık geleceğe daha umutlu bakıyor.

Cengiz Ocak’ın istifası sonrası Teknik Sorumlu arayışlarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini belirten Sportif Direktör Erhan Oturak, “Birkaç hocayla görüştükten sonra Gürkan Zora’da karar kıldık. Kulübümüz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Spor