Özel Ispartaspor'a Sahip Çıktı

Sahipsiz kalarak 3.Ligden düşen Ispartaspor'a Milletvekili Adayı Recep Özel 'sahip çıkacağım' dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mayıs 2011 14:19
Özel Ispartaspor'a Sahip Çıktı

Sahipsiz kalarak 3.ligden amatör kümeye düşen Ispartaspor'a Milletvekili Recep Özel'den zeytin dalı uzattı.

Gazeteciler haricinde hiç kimsenin ilgi göstermediği ıspartaspor 12 Haziran seçimlerinde yeniden gündeme geldi ama artık Ispartaspor amatör kümede.

Ak Parti Milletvekili Adayı recep Özel Ispartaspor'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bu güne kadar yanlış yönetimlerle Ispartaspor'un hak etmediği yere geldiğini belirten Özel ; '

Ispartaspor için Recep Özel, 'Sporla ilgilenen değerli hemşerilerim Göztepe örneğini bilirler. Bende bir haftadır spor kamuoyunda etkili olan hemşerilerimle yaptığım görüşmelerde çok büyük destek sözü aldım. Göztepe modelini Ispartaspor’umuza uygulayabiliriz. Aday tanıtımında Hakan Şükür ile bir araya gelme fırsatı da buldum. Ispartaspor’umuzun durum ile ilgili görüş alışverişinde bulundum. Hakan Şükür birikimleri noktasında yardım olacağını söyledi. Şükür'ü Isparta'ya da davet edip takım için birikimlerinden sonuna kadar yararlanacağımıza inanıyorum' dedi.

Recep Özel, “Üniversite, Gençlik Spor il Müdürlüğü ve Ispartalı gençlerimizden faydalanarak bu sorunu çözeceğimize kendi adıma söz veriyorum” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum