Özel:'DEMİREL'İN ETEĞİNE YAPIŞTILAR'

Başbakan'ın miting meydanlarında Demirel'i siyasete malzeme etmesinden sonra Isparta'da Demirel tartışmaları son hızla devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2011 00:11
Özel:'DEMİREL'İN ETEĞİNE YAPIŞTILAR'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 9. Cumhurbaşkanı Hemşerimiz Süleyman Demirel'i miting meydanlarında siyasi malzeme etmesi Isparta'da tartışmaları devam ediyor.

CHP Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner'in Demirel'e sahip çıkarak sert çıkışlarından sonra AK PArti kanadından da açıklamalar art arda geliyor.
Ak Parti Milletvekili Adayı Recep Özel, tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı. Özel rakiplerini 'DEMİREL'İN ETEĞİNE YAPIŞTILAR' diye eleştirdi.

AK Parti milletvekili adayı Recep Özel, "Bugün milletvekili adayı arkadaşımız Suat Kolukırık tarafından Isparta'nın geleneksel yemeklerinden irmik helvasını mehter eşliğinde vatandaşlara dağıttık. Bu ruh ikizlerini de aynı kazanda pişirip eriteceğiz. Bunların kim olduğunu kamuoyu gayet iyi biliyor. " dedi.

"Bunlar darbe girişimleri, vesayet rejimi sürsün, kargaşa çıksın istemektedirler. " diyen Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu konuda işbirliğine soyunmaktadırlar. Artık, dünyada söz sahibi olan bir ülke var. Bunlar küçük olsun bizim olsun anlayışındalar hala Biz bunların bir kısmı 2002'de bir kısmını siyaset sahnesinin çöplüğüne atmıştık. Bu seçimde de inşallah bu ruh ikizlerini siyaset sahnesinin çöplüğüne atacağız. Milletin üstünde bir güç yoktur. "

Bu ruh ikizlerinin şimdide Isparta'da geçmişte hizmetleri ile ön plana çıkmış 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eteğine yapıştıklarını ifade eden Özel, "Biz Demirel'in ülkeye, Ispartamıza yaptığı hizmetleri hiçbir şekilde inkar etmiyoruz. Bu anlamda hakkını, hukukunu korumakta bize düşer. Camilerin kapısına kilit vurup, ezanı Türkçe okutan bir zihniyetle aynı cenahta yer alması nasıl izah edilebilir. Milletin önüne suni gündemler getirerek enerjimizi boşa harcatma çabası içindedirler. Bu Oyuna gelmeyeceğiz, milletimizde bunlara kanmayacaktır. " diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum