Paha Biçilemeyen Alan Parsel Parsel Sökülüyor!

Isparta’nın en değerli yerlerinden biri olarak gösterilen eski İtfaiye ve Zabıta Müdürlüklerinin bulunduğu binaların söküm işlemleri belediye tarafından başlatıldı.

Yayınlanma:
Paha Biçilemeyen Alan Parsel Parsel Sökülüyor!

Isparta’nın en değerli yerlerinden biri olarak gösterilen eski İtfaiye ve Zabıta Müdürlüklerinin bulunduğu binaların söküm işlemleri belediye tarafından başlatıldı. Ancak bu alanın belediye tarafından ne yapılacağı ise kamuoyuna açıklanmadı. Şehir kamuoyunda ise bu bölgenin satılacağı yönünde iddialar havada uçuşuyor.

Isparta’da Zabıta ve İtfaiye Müdürlükleri yeni yerlerine taşıdı. Fatih Mahallesi IYAŞ AVM arkasında bulunan eski binaların belediye tarafından satılacağı iddia edilirken, söküm işlemlerinin ise başladığı görüldü.

Dönemin Belediye Başkanı merhum Hasan Balaman tarafından yaptırılan Zabıta ve İtfaiye Müdürlükleri hizmet binaları ortalama 15 yıl gibi sürede ömrünü tamamladı.

MÜDÜRLÜKLER YETERSİZ KALIYORDU

O bölge bilindiği üzere barların ve eğlence merkezlerinin içerisinde kalmıştı. İtfaiye ve Zabıta ekipleri olaylara müdahale etmekte alanın darlığı nedeniyle güçlük çekiyordu. Çare olarak ise İstanbul yolu üzerinde bir alana yeni müdürlükler yapıldı. Kurumlar da yeni yerlerine taşındı.

O ALAN PAHA BİÇİLEMİYOR!

Geçtiğimiz yıl yeni hizmet binasına taşınan o iki kurumun eski binaları şu anda şehrin maddi anlamda en kıymetli bölgelerinden biri durumunda. En kıymetli binaların ise söküm işlemleri önceki gün itibariyle belediye tarafından başlatıldı.

Kısa sürede yıkılması beklenen alanların ise parsel parsel yada tek parsel de satılacağı iddiası kamuoyunun gündemine geldi. Isparta Belediyesi’nden ise bugüne kadar her hangi resmi bir açıklama gelmedi.

paha-bicilemeyen-alan-1.jpg

paha-bicilemeyen-alan-2.jpg

paha-bicilemeyen-alan-3.jpg

paha-bicilemeyen-alan-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.