Pazar Yerleri Daha Modern Hale Gelecek

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Isparta’yı her alanda yaşanılabilir, çağdaş bir kent oluşturma yolundaki hedefine adım adım yaklaşıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2010 16:23
Pazar Yerleri Daha Modern Hale Gelecek

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, mahallelerde kurulan pazar alanlarının daha modern hale getirileceğini belirtti.

Günaydın, pazar alanlarında yapılacak yeni düzenlemelerle ilgili olarak pazar esnafıyla bir araya geldi. Projesi hakkında esnafı bilgilendiren Günaydın, ilk olarak Köy Garajı'ndaki Çarşamba Pazarı'nda çalışmalara başlayacaklarını bildirdi. Pazar alanlarının daha elverişli ve gerek esnaf gerekse vatandaş için daha modern bir hale getirileceğini söyleyen Günaydın, çalışmaların da Haziran ayında başlayacağını kaydetti.

Esnaftan destek sözü isteyen Günaydın, ''Pazarlarımızın görüntüleri Isparta'mıza yakışmıyor. Kışın kar ve çamur içerisinde vatandaşlar alışveriş yapmak zorunda kalıyor. Ayrıca pazarcı esnafımızın da ürünlerini korumak için üstlerine açtıkları çadırlar kötü görüntü yaratıyor'' dedi.

Kötü görüntüleri kaldırmak istediklerini söyleyen Günaydın, her pazarcı için ayrı bir tezgah alanı oluşturmayı, üstü kapalı bir mekanlar kurmayı amaçladıklarını aktardı. Modern pazar yerleri oluşturmak için harekete geçtiklerini dile getiren Günaydın, hiç kimseyi mağdur etmeden bu projeyi gerçekleştirmek istediklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.