Perakende Yasasının Çıkarılması Gerekiyor
Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın, haksız rekabetin önüne geçilebilmesi için perakende yasasının çıkarılması gerektiğini bildirdi.
Yayınlanma:
Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın, haksız rekabetin önüne geçilebilmesi için perakende yasasının çıkarılması gerektiğini bildirdi. Aydın, “satışlarda yaşanan haksız rekabetin önüne geçildiği sürece enflasyonla mücadele mümkün olacaktır” dedi.
Piyasada yaşanan haksız rekabetin önüne geçilebilmesi için perakende yasasının çıkarılması gerektiğini vurgulayan Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın, “herkes bir şekilde sorun yaşıyor. Bu sorunun önüne geçebilmek için gerekli kuralların koyulması şart. 1999 yılında alınan karar ve hala daha günümüzde devam ediyor. Bu durumun acil bir şekilde değişmesi gerekmektedir” dedi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.