Polis Emeklileri Derneği Binasına Kavuştu

Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Gürses, 2004 tarihinden günümüze kadar Isparta Emniyet Müdürlüğü binasında faaliyet sürdürürken bundan böyle 2. Noter karşısındaki Okçu Pasajı’nın birinci katında çalışan meslektaşlarımla gönül ba

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2011 11:26
Polis Emeklileri Derneği Binasına Kavuştu

Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Gürses, 2004 tarihinden günümüze kadar Isparta Emniyet Müdürlüğü binasında faaliyet sürdürürken bundan böyle 2. Noter karşısındaki Okçu Pasajı’nın birinci katında çalışan meslektaşlarımla gönül bağını koparmadan derneğimizin üyelerine ve Isparta halkına hizmet edecektir.

Derneğimiz 7 yıl zaman dilimi içerisinde çalışan meslektaşlarımla ve bizlere teveccüh gösteren Ispartalı hemşehrilerimizle birlikte 500 aileye giyim ve kuşam, köylerimizdeki 8 okula kırtasiye malzemeleri temin ettik. 40’a yakın sosyal aktivite gerçekleştirilmiştir.

Yeni yerimizde de aynı dayanışma içerisinde çalışarak bizlerle gönül köprüsü kurmak isteyen dostlarla beraber olacağımızı çalışan, emekli meslektaşlarımıza ve Isparta’lı hemşehrilerimize bir kere daha duyuruyoruz.

Polisi yaşanarak öğrenilen özverili bir meslektir. Bir gencin para kazanmak için eğer polis mesleğini seçerse bu mesleği zaafa uğratır. Polis icabında 16 saat görev yapan bir meslektir. Yalnız polisin en büyük sorunu emekli olduktan sonra maaşının az olmasıdır. Çalışırken yan ödemeler ile geçimi sağlarken, emekli olduktan sonra bu yan ödemeler kesilmektedir. Emniyet müdürlüğünde 31 yıl başkomiser 931 YTL maaş almaktadır. Biz bir an önce intibak yasasının çıkmasını istiyoruz. Bu farkları kapanmasını istiyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.