Polis Hırsızlara Göz Açtırtmadı

08/04/ 20l1 günü saat 22.00 sıralarında ilimiz Gülevler Mahallesi 4012 Sokak No:9 sayılı ikamet içinde hırsızların olduğu tespit edilmesi üzerine ekiplerimizce bahse konu adrese seri bir şekilde ...

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2011 13:27
Polis Hırsızlara Göz Açtırtmadı

08/04/ 20l1 günü saat 22.00 sıralarında ilimiz Gülevler Mahallesi 4012 Sokak No:9 sayılı ikamet içinde hırsızların olduğu tespit edilmesi üzerine ekiplerimizce bahse konu adrese seri bir şekilde intikal edildiğinde ev içinde bulunan 3 şahsın hızla kaçmaya başladığı görülmesi üzerine yaya olarak yapılan kovalamaca neticesinde yaklaşık 500-600 metre mesafe sonra H.Ç. T.K. ve Y.K isimli şahıslar yakalanmış şahısların üzerinde evden çaldıkları ziynet eşyaları ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır yapılan çalışmalarda şüphelilere ait aracı kullanan ve dışarıda gözcülük yaptığı tespit edilen S.Ç. isimli şahısta aynı gün kullanmış olduğu araca birlikte şehri terk etmek isterken görevlilerimizce yakalanmıştır.

Şüpheli şahısların aynı gün İlimiz Mehmet Tönge Mahallesi 4804 Sokak No:9 sayılı ikamette de hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilerek buradan çalmış oldukları malzemelerde temin edilerek müştekisine teslim edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum