Polisleri Yaralayan 3 Şahıs Yakalandı

Polisleri Yaralayan 3 Şahıs Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2019 17:54
Polisleri Yaralayan 3 Şahıs Yakalandı

Sav uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan ancak daha sonra kaçarken 2 polis memurunu yaralayan 3 şahıs bugün ikametlerine düzenlenen operasyonla yakalandı.

Sav uygulama noktasında Antalya’dan Isparta’ya gelen araçlar üzerinde yapılan uygulama esnasında durumundan şüphe duyulan hususi oto durduruldu. Araç ve içindeki şahısların kontrolü esnasında araç sürücüsü aracı hareket ettirerek uygulama noktasından hızla uzaklaştı.

Şüphelilerin kaçması esnasında aracı kontrol eden 2 polis memuru araçla birlikte bir süre sürüklenerek hafif şekilde yaralandı. Yapılan takip sonucu Büyükhacılar köyünde ara sokakta terk edilmiş vaziyette bulunan araç Emniyet Müdürlüğü otoparkına çektirildi.

Gece boyu yapılan araştırmalar sonucu araçta oldukları tespit edilen araç sürücüsü E.Y ve beraberindeki S.Z.Ç, B.Y isimli şüpheli bugün il merkezinde yapılan operasyonlarla farklı noktalarda yakalandı. Şüphelilerin üzerinden 3 parça halinde 5.68gr Eroin maddesi ve aparatlar ele geçirildi.

Haklarında uyuşturucu madde kullanmak ve görevi yaptırmamak için direnmek ve yaralama suçundan işlem yapılarak gözaltına alınan 3 şüpheli Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.