Prof. Dr. Necmettin Erbakan MTAL’den Başkan Veli Gök’e Anlamlı Ziyaret

Prof. Dr. Necmettin Erbakan MTAL’den Başkan Veli Gök’e Anlamlı Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2021 09:14
Prof. Dr. Necmettin Erbakan MTAL’den  Başkan Veli Gök’e Anlamlı Ziyaret

Kütahya Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Özüncü, Müdür Yardımcısı Halil Aktaş, Müdür Yardımcısı Kadir Dinçer, Muhasebe Yetkilisi Ali Öteleş ve Eğirdir’li hemşehrimiz Öğretmen Remziye Dündar Kıvrak Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında iadeyi ziyarette bulundular.

Daha önce Belediyemiz tarafından okullarına yapılan teknik geziden memnuniyetlerini dile getiren okul müdürü Özüncü, ‘Eğirdir Belediyesi artık kardeş Belediyemiz’ ifadelerini kullandı.

Okullarının tanıtımını yapıp, Eğirdir Belediyesine her türlü konuda destek olacaklarını belirterek Eğirdir’i çok beğendiklerini ve hayran kaldıklarını belirten misafirler elektrikli tekne turu, sıfır atık parkını gezdiler.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK Kütahya’dan gelen Okul Müdürü ve beraberindeki heyete ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.