Proje Ekibine Söyle Biraz Emek Harcasın!

Tandoğan'dan Başdeğirmen'e Proje Eleştirisi: "Ne Bu Öyle Canım Kopyala Yapıştır"

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2019 12:36
Proje Ekibine Söyle Biraz Emek Harcasın!

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in açıkladığı projeleri ‘kopyala-yapıştır’ olarak nitelendirdi. Tandoğan, “Sayın Başdeğirmen, proje ekibine söylesin de biraz emek harcasınlar” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, yaptığı açıklamada; “Adaylığını açıkladığı günden beri AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e çok gülüyorum. İnanın bir siyasetçi gözüyle takip edince gülmemek elde değil. İYİ Parti Belediye Başkan Adayımız Sayın Gökmen Gökmenoğlu projelerini açıklıyor aradan iki gün geçiyor gazetelerde ve televizyonlarımızda Sayın Başdeğirmen çıkıp proje açıklıyor. Komik yanı şu ki; Gökmen Gökmenoğlu beyin projelerini birebir kopyalayarak yapıyor bunu. Ya Sayın Başdeğirmen bu kadar mı aciz, bu kadar mı kopyala yapıştır siyasete muhtaçsınız? Bari biraz ekleme yapın, çıkarma yapın. Proje ekibinize söyleyin, biraz emek sarf etsinler. Ne bu böyle canım her şeyi kopyala yapıştır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.