Quaresma İçin Müthiş Bonservis Bedeli

Avrupa futbol piyasasında yeniden gündeme gelen Quaresma'yı satmak istemeyen Beşiktaş, Portekizli futbolcu için müthiş bir bonservis bedeli belirledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2011 17:54
Quaresma İçin Müthiş Bonservis Bedeli

Avrupa futbol piyasasında yeniden gündeme gelen Quaresma'yı satmak istemeyen Beşiktaş, Portekizli futbolcu için müthiş bir bonservis bedeli belirledi.

Beşiktaş'ın bu sezon başında Inter'den 7.3 milyon Euro bonservis bedeli ile transferi ettiği Ricardo Quaresma, Siyah Beyazlı takımda ortaya koyduğu performansla yeniden eski günlerine dönüş sinyali vermişti.

Barcelona ve Inter'de geçirdiği sezonlarda adı çok fazla anılmayan, milli takım kadrosunda kendisine yer bulamayan Portekizli oyuncu, ilk olarak 2 yıllık sürenin ardından yeniden ülkesinin formasını sırtına geçirmişti. Beşiktaş'ın bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 takım arasına kalması da Ricardo Quaresma'nın Avrupa futbol piyasasında yeniden gündeme gelmesine katkı sağladı.

Beşiktaş ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Quaresma ile başta ülkesi Portekiz'den olmak üzere, Avrupa'nın bir çok takımının ilgilendiği ve menajerler aracılığı ile yıldız futbolcu için girişimlerde bulundukları biliniyor.

Beşiktaş yönetimi bugüne kadar gelen teklifleri net bir dille geri çevirirken, Siyah Beyazlı futbol komitesi Quaresma'nın bonservisi için taban fiyatı belirledi.

Siyah Beyazlı yöneticiler Quaresma'yı satmak gibi bir niyetleri olmadığı vurgularken, kendilerine gelen ısrarlı tekliflere karşı oyuncu için en az 25 milyon Euro talep ettikleri öğrenildi.

25 milyon Euro'nun altındaki hiç bir teklifi dikkate almayacakalarını vurgulayan yönetim kurulu, bu rakamı veya daha fazlasını verebilecek bir kulüp ile masaya oturabileceklerini ancak

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.