“Rahat Bir Nefes Almak İstiyoruz”

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, Pazar günü Batman Petrolspor’la kritik bir maça çıkacak.

Yayınlanma:
“Rahat Bir Nefes Almak İstiyoruz”

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, Pazar günü Batman Petrolspor’la kritik bir maça çıkacak.

Isparta Atatürk Stadında oynanacak maç hayati önem taşıyor. Puan cetvelinde üç takımın kesin düştüğü Beyaz Grupta dördüncü takımın kim olacağı sorusu da yavaş yavaş cevabını bulmaya başladı. Temsilcimiz Ispartaspor kalan üç haftada iki maçını sahasında bir maçını ise deplasmanda oynayacak.

Hafta sonu deplasmanda Afyonspor’a 1-0 yenilen Ispartaspor, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde kümede kalma umutlarını son üç haftaya taşıyan Batmanspor ile oynayacak.

Temsilcimiz haftaya lider Çorumspor ile deplasmanda oynayacak ve ligin son haftası küme düşen ve genç oyuncular ile mücadele eden Sivas Belediyespor’u ağırlayacak.

Ispartaspor Kulüp Süleyman Kabalak, hafta sonunda Batman Petrolspor’la hayati maça çıkacaklarını belirterek, “Bu hafta sonu Batman Petrolspor’u yenerek rahat bir nefes almak istiyoruz. Bu hafta Batmanspor’u yenerek son iki haftaya rahat çıkmak istiyoruz.

Bu nedenle sahamızda oynayacağımız Batmanspor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Tüm kenti takımımıza destek olmaya çağırıyorum. Ispartaspor tüm kentin takımıdır. O nedenle son düdüğe kadar takımımızı yalnız bırakmayalım, destekleyelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum