"Rakiplerimiz Ciddi Transferler Yapıyor"

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da, Teknik Direktör Hakan Yılmaz saat 11:00’de Kulüp Tesislerinde basın mensuplarının karşısına çıktı.

Yayınlanma:
"Rakiplerimiz Ciddi Transferler Yapıyor"

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da, Teknik Direktör Hakan Yılmaz saat 11:00’de Kulüp Tesislerinde basın mensuplarının karşısına çıktı. Yılmaz, takımın durumunu ve Sivas Belediyespor maçını değerlendirdi.

Değerlendirmelerine, 18 Aralık Pazar Günü oynanan Sivas Belediyespor maçı ile başlayan Yılmaz, rakibi küçümsediklerini, bu yüzden amaçlarına ulaşamadıklarını ve takımın konsantrasyon sorunu olduğunu söyledi.

Göreve geldiği günden itibaren tek amacının, üst sıralarda yer alan takımlarla aradaki puan farkını kapatmak olduğunu belirten teknik adam “ilk yarıda, üst sıradaki takımlarla aradaki puan farkını kapatma amacımıza ulaşamadık. Puan kayıpları amacımızdan uzaklaşmamıza neden oldu. Üst takımlarda maçlarını kaybetmediği için aradaki puan farkı açıldı.

“Ciddi Bonservis Yapacak Durumda Değiliz”

Rakiplerimiz ciddi transferler yapıyorlar ancak bizim de konuştuğumuz birkaç oyuncu var. Anlaştığımız kaliteli oyuncuların kulüpleri çok ciddi paralar teklif ettiler. Bizim ciddi bonservis yapacak durumumuz yok. Transferlerimizi hızlandırarak, hedefimize ulaşmamız lazım. Alt yapıdan antrenmanlara çıkan 3 oyuncumuz var. Ama daha maçlara çıkacak seviyede değiller, çalışmalara devam ediyorlar.

“Hazırlık Maçları Yapacağız”

Devre arası kampında oyucularımız motivasyonu yükseldi. Kampta çalışmalarımıza devam ediyoruz. 5 Ocak’ta Kocaelispor’la, 8 Ocak’ta da Bodrumspor ile hazırlık maçı oynayacağız” dedi. (Umut Demiral)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.