Ramazan Ayında Vatandaşların Tercihi 'Çorbada Şayan'

Ramazan Ayında Vatandaşların Tercihi 'Çorbada Şayan'

Yayınlanma:
Ramazan Ayında Vatandaşların Tercihi 'Çorbada Şayan'

Isparta'da Ramazan Ayı'yla birlikte restoranlarda rezervasyonlar ve siparişler artış gösteriyor. Kutlubey Mahallesi'nde faaliyet gösteren 'Çorbada Şayan' işletmesinin sahibi Ali Koca, bu yıl restoranların durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ali Koca, geçmiş yıllarla bu seneyi karşılaştırdığında şehir merkezindeki hareketliliğin azaldığını ve restoranlardaki doluluk oranının düşük olduğunu belirtti. Eskiden iftar saatlerinde müşterilerin masa sırası beklediğini ve teravih sonrası merkezde şenliklerin yapıldığını ancak bu yıl bu tür etkinliklerin gerçekleşmediğini dile getirdi. Bununla birlikte, müşterilerin restoranlarını yine doldurduğunu, ancak eskisi gibi yoğun olmadığını ifade etti.

Ali Koca, iftar menülerine ilişkin açıklamalarında, diğer restoranlara göre fiyatlarının daha uygun olduğunu belirtti. Hazırlıklarına öğleden sonra başladıklarını ve Ramazan iftar menülerinin 3 çeşitten oluştuğunu söyledi. Ancak iftara yakın saatlerde gelen müşterilere yer olmadığı veya yemeklerin tükendiği durumlarla karşılaştıklarını belirtti. Bu nedenle müşterilerin rezervasyonlarını önceden yapmalarını veya dışarıdan sipariş vermek isteyenlerin iftardan birkaç saat önce haber vermelerini rica etti.

Isparta'daki restoranlar, Ramazan Ayı'nda rezervasyon ve siparişlerin önceden alınmasıyla müşterilere daha iyi hizmet sunmayı hedefliyor.
İşte Çorbada Şayan'ın Ramazan Menüleri

İftar Menü 1:

Çorba (mercimek, tarhana, yayla, ezogelin)
Et tabağı (taskebabı, saç kavurma)
Pilav
Tatlı (sütlaç, kadayıf, Kemalpaşa)
İçecek (şişe kola, şişe fanta, ayran) - 300 TL

İftar Menü 2:

Çorba (mercimek, tarhana, yayla, ezogelin)
Tavuk tabağı (but, sote)
Pilav
Tatlı (sütlaç, kadayıf, Kemalpaşa)
İçecek (şişe kola, şişe fanta, ayran) - 265 TL

İftar Menü 3:

Çorba (mercimek, yayla, tarhana, ezogelin)
Sebze tabağı (taze fasulye, bezelye, kuru fasulye, nohut)
Pilav
Tatlı (sütlaç, kadayıf, Kemalpaşa)
İçecek (şişe kola, şişe fanta, ayran) - 240 TL

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.