Rasyonel Eğitim Kurumlarından ITSO Üyelerine Özel İndirim

Rasyonel Eğitim Kurumu ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) arasında imzalanan indirim protokolü, ITSO üyelerine önemli bir avantaj sunuyor.

Yayınlanma:
Rasyonel Eğitim Kurumlarından ITSO Üyelerine Özel İndirim

Rasyonel Eğitim Kurumu kurucu ortakları Osman Gülay ve Kerem Öznur, beraberlerinde Zeynep Nergis ve Cansu Özçelik ile birlikte ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Başkan Yardımcısı Hüseyin Dede ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında eğitim konusunda yapılan sohbetin ardından, Rasyonel Eğitim Kurumu'nun ITSO üyelerine yönelik hazırladığı indirim protokolü imzalandı.

Protokol, 2024-2025 ve 2025-2026 eğitim dönemlerini kapsayacak şekilde düzenlendi. ITSO üyelerinin birinci derece yakınları, haziran ayı sonuna kadar %20, bu tarihten sonra ise yüzde 15 indirim fırsatından yararlanabilecekler.

Ziyaret esnasında konuşan Osman Gülay, kurumlarının ortaokul ve lise düzeyinde eğitim hizmeti sunduğunu belirtti. Isparta'da eğitime farklı bir perspektif getirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Yaz okulu programlarının ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olduğunu vurgulayan Gülay, öğrencilerin yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmelerini amaçladıklarını dile getirdi. 1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak olan 6 haftalık yaz okulu sürecinin önemine dikkat çekti. Ayrıca, yeni dönem kayıtlarında erken kayıt avantajı ile ailelere destek olmak istediklerini belirtti.

ITSO Başkanı Metin Çelik ise, kurumun üyelerine yönelik hazırlanan indirim protokolünden dolayı teşekkürlerini ileterek, üyelerini bu fırsattan faydalanmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum