Recep Özel, Sağlıkta Engeller AK Parti Döneminde Kalktı

AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, Ak Parti döneminde sağlıkta önemli atılımlar yaşandığını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2011 17:43
Recep Özel, Sağlıkta Engeller AK Parti Döneminde Kalktı

AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, Ak Parti döneminde sağlıkta önemli atılımlar yaşandığını belirtti. Recep Özel, “72 milyon insanımız sağlık sistemine kaydedildi.

Yeni doğan bütün çocuklarımız 18 yaşına kadar devlet güvencesi altına alındı” dedi. Isparta’da engellerin kalktığını düşünen Recep Özel, “Belediye, haziran ayı meclisinde gerekli kararları alacaktır, Bölge hastanesinin temelini de hep birlikte atacağız. Isparta sağlıkta önemli bir kent olacak” dedi.

Milletvekili Adayı Recep Özel, “Ak parti sağlıkta önemli çalışmalar yaptı. Yeni dönemde de önemli yatırımlar devam edecek. 10 yıl önceki sağlık sistemiyle şimdi sağlık sistemi arasında çok büyük fark var. Avrupa ülkelerindeki gibi çocuklarımız doğar doğmaz sağlık şemsiyesinin altına girdi devlet güvencesine alındı. 72 milyon avantajımız sağlık sisteminde. TC kimlik numaranızla tedavi görebilirsiniz. Önceki gibi sıra beklemeler kalmadı. Doktor kuyruğu ve eczane kuyruğu kalmadı. Isparta’mızda özel hastanelerde açıldı. 5 yıldızlı otel konforunda özel hastanelerimiz var. Tedavisi imkansız olan bir vaka olsun helikopter ambulans alıp en yakın sağlık kuruluşuna götürebilecek duruma geldik.” dedi.

Ülke politikaların yanı sıra Isparta’da uygulanacak politikalara da değinen Recep Özel, “Bölge hastanesinde engeller kalkmış olarak görüyoruz. Biran önce temel atalım, sağlık kenti olma noktasında çalışmalarımıza derhal başlamış olalım. Bölgenin hizmetine girecek hastanemizin belediye tarafından sorunun aşılması gerektiğini düşünüyoruz. Çözüme kavuşturulacağı düşünüyoruz. Hizmetin önünde engel kalmasın. Belediye olarak engel olmayacaklarını söylediler hep birlikte temelini atıp hizmeti Isparta’mıza kazandıralım” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum