Recep Özel: 'Gereken Dersi Millet Vercektir'

12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi siyasetin tansiyonu yükseliyor.

Yayınlanma:
Recep Özel: 'Gereken Dersi Millet Vercektir'

Isparta’da AK Parti ile CHP adayları arasında yaşanan sözlü tartışmaya bir yenisi daha eklendi. CHP 1. Sıra Isparta Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner, AK Parti Adayı Recep Özel hakkında “Bir dönem ara verdi. Milletvekili gelirlerinden yoksun kaldı” ifadelerini kullanmıştı.

CHP Adayı Öner’in bu açıklamalarına iktidar kanadından cevap gecikmedi.
CHP’li Ali Haydar Öner’in gündemde kalabilmek için polemik yarattığına dikkat çeken AK Parti 2. Sıra Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, bu süreçten sonra artık CHP adayı Öner’e cevap vermeyeceğini söyledi.

Özel sözlerini şöyle sürdürdü: “Ali Haydar Öner bey polemik yaparak gündemde kalmak istiyor. Yaşına başına hürmet ederek bundan sonra ona cevap vermeyeceğim. Çünkü ona gereken dersi milletimiz verecektir” dedi.

Öte yandan partisinin halk tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten AK Partili Özel, 12 Haziran’da referandumda aldıkların oranın üzerinde oy alacaklarını ileri sürdü.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum