Recep Özel Okutan'ın Atamasını Değerlendirdi

Ak Parti Milletvekili Recep Özel son bir haftadır Devlet Hastenesinin görevden alınan Başhekimi Ramazan Okutan ve Memur Sen'e bağlı Sağlık Sen arasında yaşanan tartışmaları değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2011 18:43
Recep Özel Okutan'ın Atamasını Değerlendirdi

Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Okutan'ın görevden alınması ile ilgili görüşlerini belirten Ak Parti Milletvekili Recep Özel "bu bir görev değişimidir. Ramazan Okutan'a bu güne kadar yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eder, yeni göreve başlayacak arkadaşada başarılar dileriz" dedi.

Milletvekili Özel yurtdışında olması sebebiyle yaşanan tartışmalardan bilgisi olmadığını söyleyerek "yaşanan tartışmaları ve başhekimle ilgili görev değişikliğini şimdi duydum. Bu görev değişikliği standart bir değişikliktir, bu konuda farklı yorumlar yapmak ve altında başka şeyler aramak doğru olmaz" dedi.

Ak Parti Milletvekili Recep Özel "Ramazan Okutan'a bu güne kadar yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle taşekkür ederek yeni görevinde başarılar diliyorum. Ayrıca başhekimlik görevi verilecek arkadaşada şimdiden başlarılar diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum