Recep Özel'den Protokol Tepkisi

Recep Özel'den Protokol Tepkisi

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2022 22:32
Recep Özel'den Protokol Tepkisi

Isparta Valiliğinin 2 Mayıs 2022, bayramın ilk günü saat 11.00 de öğretmenevinde organize ettiği bayramlaşma proğramına Daire müdürlerinin katılmamasını sert bir dille eleştiren AK parti Isparta Milletvekili Recep Özel, ' Bu yapılan makama,Isparta'ya bir saygısızlıktır, değer vermemektir. Herkes oturduğu koltuğun hakkını verecektir!... Siz Daire müdürü olarak makamın her türlü imkanlarından faydalanacaksınız ama il protokolünün bayramlaşmasına katılmayacaksınız. Siz gelemiyorsunuz bari yardımcınızı gönderin, umarım bir sonraki bayramda aynı hataya düşmezler, gerekli tedbiri alırlar'' dedi.

Vali Ömer Seymenoğlu'nun başkanlığında Öğretmenevinde yapılan Bayramlaşma proğramına Emniyet Müdürü, İl Jandarma komutanı, İl Müftüsü ve PTT müdürünün dışında hiç bir daire müdürünün katılmamasını eleştiren Milletvekili Özel, rahatsızlığını hem Belediyeyi ziyaretinde, hem de AK parti il teşkilatının bayramlaşma proğramında dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum