Reel Sektörün Finans Sektörüyle DİYALOG GÜÇLENDİRİYOR

Reel Sektörün Finans Sektörüyle DİYALOG GÜÇLENDİRİYOR

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2019 09:48
Reel Sektörün Finans Sektörüyle  DİYALOG GÜÇLENDİRİYOR

Reel Sektör ile Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı, Antalya Su Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya ITB Başkanı Ahmet Adar, meclis başkanı Mehmet Ali Doğan ve meclis üyeleri de katıldı. 

Reel Sektör ile Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı, Antalya Su Otel’de gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 14’üncü kez düzenledikleri toplantı ile seriyi tamamladıklarını ve tüm Türkiye’ye ulaştıklarını ifade etti.  Toplantıya ev sahipliği yapan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür eden Hisarcıklıoğlu şunları söyledi: “Aramızda Antalya, Burdur, Isparta, Denizli ve Muğla’dan gelen iş insanı var, oda borsa başkanları var. Biz aslında Antalya ile birlikte tüm Türkiye’yi bitirmiş oluyoruz. Reel sektör ve finans sektörü el ele bütün Anadolu’yu gezdik. Sizlerin sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemiş olduk.”

 Toplantıya geçmeden önce TBB ve Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın ise sera yatırımlarına ilişkin olarak verdikleri kredi paketi hakkında açıklamalarda bulundu. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 Toplantıda Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar üyelerin finansmana erişim ve bankalarla ilgili bazı sorunlarını ve taleplerini ilgili banka genel müdürlerine iletti.

 Konuyla ilgili olarak Başkan Adar “üyelerimizin taleplerini yerine getirmek  ve sorunlarının çözümü ile ilgili olarak her türlü platformda girişimlerine devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.