Riskli Gördüğünüz Yerlerde 15 Gün Bulunmayın

Vali Ömer Seymenoğlu " Şükürler olsun ki iyi bir kar yağışı aldık. Ancak bugünden itibaren mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık yaşayacağız. Önümüzdeki 10-15 gün çok önemli. Riskli gördüğünüz yerlerde bulunmayın, bu konuda vatandaşlarımızı uyaralım”

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2022 09:21
Riskli Gördüğünüz Yerlerde 15 Gün Bulunmayın

Vali Ömer Seymenoğlu “Şükürler olsun ki iyi bir kar yağışı aldık. Ancak bugünden itibaren mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık yaşayacağız. Burası gibi yoğun kar alan yerlerde çığ ve sele karşı tedbirli olmamız lazım. Önümüzdeki 10-15 gün çok önemli. Riskli gördüğünüz yerlerde bulunmayın, bu konuda vatandaşlarımızı uyaralım” diye konuştu.

Vali Ömer Seymenoğlu çalışma ziyareti kapsamında Yenişarbademli ilçesinde muhtarlar ve yerel yöneticiler ile bir araya geldi, ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlçede öğrenciler tarafından karşılanan Vali Seymenoğlu görevine geçtiğimiz aylarda başlayan Kaymakam Ömer Karadağ’a hayırlı olsun temennilerini ileterek Karadağ’dan ilçede devam eden yatırımlar ile ilgili brifing aldı. Vali Seymenoğlu görüşmede hazır bulunan Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata’dan da yürütülen projelerle ilgili bilgi aldı.

 

   

Vali Seymenoğlu ardından Yenişarbademli ilçesinde kurulu olan ve ilerleyen günlerde üretime başlayacağı bildirilen su fabrikasını ziyaret etti. Fabrikanın bölümlerini gezen Vali Seymenoğlu fabrika müdüründen tesisle ilgili bilgi aldı.

Yenişarbademli ilçesinde son olarak yapım çalışmaları devam eden ve tamamlandığında ilçede bulunan tarım arazilerinin büyük bir kısmını sulayacak olan Şehit Gökhan Erinç Sulama Barajı’nda incelemelerde bulunan Vali Seymenoğlu yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.