Riva Halı Sarayı’ndan Büyük İndirim!

Isparta’da hizmet veren Riva Halı Sarayı, yıl sonu indirim kampanyası başlattı.

Yayınlanma:
Riva Halı Sarayı’ndan Büyük İndirim!

Isparta’da hizmet veren Riva Halı Sarayı, yıl sonu indirim kampanyası başlattı.

Riva Halı Sarayı’nda yeni yıla girerken zam yok, indirim var. Hasan Ezder’in sahibi olduğu Riva Halı Sarayı yıl sonu indirim kampanyası başlattı. Kış mevsimine özel kampanyanın 15 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu söyleyen Ezder, tüm halı ve yolluklarda yüzde 50’ye varan indirim uyguladıklarını açıkladı.

İndirimlerin tüm ürünlerde geçerli olduğunu belirten Ezder, “Benzersiz kampanya ve cazip fiyatlarımızla iddialıyız. Kaliteli halıları en uygun fiyatlarla Isparta halkının beğenisine sunuyoruz. Angora, Artemiz, Koyunlu, Crea, Dolcevita, Atlas ve Sanat Halı gibi büyük markaları halkımızla buluşturuyoruz.” dedi.

Kampanya dahilinde 4 metrekare akrilik halı 1.800 TL yerine 999 TL, 6 metrekare akrilik halı 2.650 TL yerine 1.800 TL, 4 metrekare kilim 1.200 TL yerine 599 TL, jel yolluk metrekare fiyatı ise 55 TL olarak belirlendi.
İndirimlerden faydalanmak ve kampanya hakkında detaylı bilgi almak için:

Adres: Pirimehmet Mh. Cumhuriyet Cd. Koca Mustafa Pasajı No: 16 (Halkbank Karşısı) Isparta

Telefon: 0 (545) 761 35 33

İnstagram: rivahalisarayi

whatsapp-image-2022-12-10-at-12-31-20.jpeg

riva-halisarayi-2.jpeg

riva-halisarayi-1.jpeg

riva-halisarayi-3.jpeg

riva-halisarayi-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.