Ruhsatsız Tabanca Operasyonu

Ruhsatsız Tabanca Operasyonu: 1 Kişi Gözaltında

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2021 15:22
Ruhsatsız Tabanca Operasyonu

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler silah ticareti ile mücadele kapsamında düzenledikleri operasyonlara hız kesmeden devam ediyor. 1 şahsın evinde ve işyerlerinde yapılan aramada 4 adet ruhsatsız tabanca ve şarjörler ele geçirildi.

Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede, “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, silah ticareti olaylarının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalarda; 16.02.2021 tarihinde 1 şahsın ikametinde ve iş yerinde yapılan aramada; toplam 4 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait şarjörler ile 50 adet fişek ele geçirilmiştir. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alınmış, şüpheli şahıs 17.02.2021 tarihinde çıkarıldığı Adli Makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ